Aeffect
Strategic workforce partners
AirTrafficRetouched.jpg

SWP Search

Talenten op de radar

 
 

SWP search

 

Een strategic workforce plan brengt de mogelijke scenario’s voor de workforce van een organisatie in kaart. Dit creëert echter alleen de nodige opties als het bedrijf alternatieve kandidaten voor sleutelfuncties ook daadwerkelijk op de radar heeft. Aeffect creëert netwerken en verbindt professionals en bedrijven op vertrouwelijke wijze en met de juiste verwachtingen. We managen een talentennetwerk per sleutelpositie en we begeleiden het contact tot er zich iets voordoet. Het resultaat is een smooth landing en een win voor alle partijen.

 

Op basis van een bedrijfs- en functieprofiel start Aeffect een search en stellen we talenten uit de arbeidsmarkt voor op basis van de juiste verwachtingen aan onze opdrachtgevers. Van overheidsinstanties met demografische issues tot commerciële bedrijven met een technologische challenge. De focus ligt hierbij altijd op ongedwongen kennismaking zonder concrete vacature of opvolging. Aeffect heeft de geschikte mensen in beeld en weet op die manier kansen te bieden voor alle betrokken partijen.

Aeffect treedt op als ‘brand ambassador’ voor onze klanten en kandidaten. Door middel van frequent contact met het externe talentennetwerk houden we beide partijen op de hoogte van ontwikkelingen. Aeffect maakt partijen enthousiast voor een mogelijke samenwerking, zodat er in het geval van een vacature snel geschakeld kan worden tussen klant, kandidaat en Aeffect.

SWP Search draagt bij aan een succesvolle en professionele uitstraling die het verschil kan maken ten opzichte van de concurrentie. De ongedwongen en vertrouwelijke sfeer binnen onze aanpak biedt de flexibiliteit en veerkracht om snel in contact te komen met talenten. Zo helpt Aeffect organisaties om met behulp van strategic workforce planning de daad bij het woord te voegen en kansen te creëren. Want de winnaars van morgen, denken daar vandaag al over na.

 

Onze overige diensten