Aeffect
Strategic workforce partners
Suit.jpg

Executive Search

Maatwerk buiten de gebaande paden

 
 

Executive search

 

Met twaalf jaar ervaring als klantspecialist kennen we de wegen binnen executive search als geen ander. Voor Aeffect vormt dit juist een reden om niet te leunen op bestaande expertises en geen aannames te maken. Het vinden en bemiddelen van nationale en internationale topprofessionals verdient namelijk altijd weer een nieuwe beoordeling en begint altijd met een blanco vel. Dat houdt ons scherp.

 

Als gespecialiseerde netwerkorganisatie handelt Aeffect oprecht, met focus en vanuit wederzijds respect. Executive search betekent voor ons maatwerk. Vast of tijdelijk staat hierdoor ook niet van tevoren vast maar wordt in de uiteenzetting van de uitdaging vastgesteld samen met de opdrachtgever. Door buiten de gebaande paden te gaan maken we de uitdaging glashelder en zorgen we voor een proactieve, slagvaardige en efficiënte invulling van de opdracht.

Maatwerk, in combinatie met een uitgebreid netwerk en rake communicatie, zorgen ervoor dat we de juiste match creëren. Voor professionals betekent dit een stimulans in de persoonlijke ontwikkeling en voor bedrijven een cruciale slag bij mogelijke veranderprocessen of de invulling van strategische posities. Met onze commitment brengen we de ambities van bedrijven en professionals samen.

 

Onze overige diensten