Aeffect
Strategic workforce partners
ContourMap.jpg

OVERZICHT MET HET JUISTE PERSPECTIEF

Overzicht met het

juiste perspectief

 
 

Aeffect

 

Verandering is de enige constante. Aeffect is actief op het snijvlak van HR en recruitment om organisaties, binnen die continue veranderingen, overzicht en strategisch schakelvermogen te bieden. Dat doen we sinds 2004 door actief en intensief betrokken te zijn bij onze klanten en maatwerkoplossingen te bieden: een blauwdruk voor de toekomst en een gedreven workforce. In onze overtuiging zijn affect en effect namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

 

De kern van onze dienstverlening ligt in een constante afstemming tussen strategie en bezetting. Het is de ambitie van Aeffect om internationaal organisaties te ondersteunen in het realiseren van hun doelstellingen door invulling te geven aan hun strategic workforce planning zodat zij tijdig beschikken over strategische opties voor het juiste leiderschap en vakmanschap.

Technologische, culturele of demografische ontwikkelingen vereisen het strategisch inzicht om op deze veranderende condities in te spelen. De toekomst valt niet te voorspellen maar organisaties kunnen zich er wel optimaal op voorbereiden. Aeffect denkt in een vroegtijdig stadium mee om organisaties de regie te bieden. We worden vaak langdurig ingezet en kijken kritisch mee om overzicht met het juiste perspectief te bieden. De HR-instrumenten vormen daarin een wezenlijk en volledig geïntegreerd onderdeel van een succesvolle bedrijfsvoering. ‘If you fail to plan, you plan to fail’.